RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mat møter reiseliv

Sist oppdatert:
Mat møter reiseliv i en stor konferanse på Geilo i midten av oktober.

Mat og reiseliv 2006 er en konferanse i regi av DNT og samarbeidspartnere der målet er å utbedre samarbeidet mellom matprodusenter og reiselivsaktører.

Den Norske Turistforening, Landbruks- og matdepartementet, Innovasjon Norge, Matmerk og Norsk bygdeturisme og gardsmat står som arrangører av konferansen Mat og reiseliv 2006. Konferansen er en videreutvikling og sammenslåing av Bygdeturismedagene i 2004 og konferansen Mat Med Utsikt i 2005.

Konferansen legger stor vekt på praktisk rettede innlegg og presentasjon av produkter og tjenester. I tillegg vil en del av samlingen vil være et møtetorg der deltagerne kan avtalt møter seg i mellom.

- Vårt mål er å bidra til økt innovasjon og større verdiskaping i mat- og reiselivsbransjene, samt øke kunnskapsnivået om markeder og markeds- og salgsstrategier. Videre vil vi bidra til å skape en bevissthet om mulighetene som ligger i å utnytte lokal mat og matkultur, forteller Anne Mari Aamelfot Hjelle, assisterende generalsekretær i DNT og prosjektleder for konferansen.

Her kan du lese mer om konferansen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere