*Nettavisen* Nyheter.

Maten brenner opp

Farmendeltakerne våkner opp til sitt verste mareritt i kveldens episode. Stabburet står i fullt fyr, og det er ikke tvil om at brannen er påsatt.

30.01.08 13:50

(Side2:) Så langt har ting gått ganske bra for de nye bøndene på Bøenseteren. Gården er idyllisk, de har skaffet seg hest, og med unntak av litt småkrangling og misnøye med storbonde Hugo, virker det som om de fleste kommer godt overens. Dette kan selvfølgelig ikke vare, og allerede i kveld starter problemene.

Les mer:Her er Farmen-deltakerne

I løpet av natten våkner deltakerne av at stabburet står i flammer. All maten brenner opp og det er ingen ting de kan gjøre. Brannen er åpenbart påsatt, og diskusjonen går høyt om hvem det er som står bak. I forrige episode advarte godseierkona Liv Aremark deltakerne mot familien på nabogården, og i tillegg sto det å lese i lokalavisa at familien Monsen hadde et sterkt ønske om å overta gården igjen etter at de måtte forlate den på grunn av en mystisk tragedie. Har disse tingene noe med brannen å gjøre?

Se klipp fra kveldens episode:

(artikkelen fortsetter under)

208333

Ukesoppdraget er eller heller ikke av det enkleste slaget. Deltakerne skal både legge teglstein på låvetaket, bygge opp utedoen og vaske og sette i stand gården. Arbeidet blir raskt oppdelt etter tradisjonelle kjønnsmønstre, til ergrelse for noen av kvinnene. Det er heller ikke alle som liker storbondens lederstil, og spesielt Vigdis Wanvik har allerede sagt klart ifra hva hun mener om ukens leder.

Les mer:- Hun er en dramaqueen

Spørsmålet blir om disse kranglene vil ødelegge for fullføringen av ukesoppdraget og dermed de livsviktige pengene til kjøp av ny mat.

Se «Farmen» onsdag kl. 20.00 på TV 2

TV 2 Sumo viser alle episoder og annet eksklusivt materiale gratis de første to ukene. Se mer «Farmen» her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag