RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Material Girl» er i butikkene

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Se bildene av kleskolleksjonen til Madonna og hennes datter.

(SIDE2:) 3. august ble Madonna-kolleksjonen tilgjengelig i butikkjeden Macy`s.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Trendsetter
Tidligere i år ble det kjent at Madonna (51) og hennes 14 år gamle datter, Lourdes, skulle lansere en kleskolleksjon sammen. Kolleksjonen har fått navnet «Material Girl» og består både av klær, sko og accessories. Lourdes har sin egen moteblogg og blir selv betegnet som et stilikon.

Bakgrunn: Lourdes inn i rampelyset

Populær
Kolleksjonen lanseres eksklusivt for den amerikanske kleskjeden Macy`s. Plaggene er inspirert av både Madonnas og Lourdes` personlige stil og temaet for kolleksjonen er en jente som er uredd og som skaper sine egne trender.

Plaggene er rettet mot unge jenter og skal derfor selges til en nokså rimelig pris. Det handler om å mikse myke og harde elementer. For eksempel som å kombinere en søt kjole med naglede militærboots eller en oversized topp kombinert med et blomstrete miniskjørt. Alt i kolleksjonen ligger på mellom 12 og 40 dollar.

3. august ble kolleksjonen åpnet for salg og folk sto i kø for å komme inn i Macy`s-butikkene. «Material Girl»-kolleksjonen er kun tilgjengelig i USA.

Alle foto: Getty Images

3567

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere