Gå til sidens hovedinnhold

Måtte fjerne ti tonn med søppel fra strand etter arrangement under langhelg

Bilder og videoer av rotet på stranden etter dagsfesten går nå viralt.

LOS ANGELES (Nettavisen): Sist helg var «Memorial Day Weekend» i USA, en helg der man hedrer de som mistet liv i tjeneste for USAs forsvar.

Mandag var fridag for de fleste amerikanere, og mange benyttet anledningen til å ta seg en fest. I Virginia ble det arrangert noe som ble kalt «Floatopia», skriver USA Today.

På Chic's Beach tok besøkende med seg oppblåsbare objekter som kunne flyte på vannet. Dagsfesten søndag tiltrakk seg hundrevis av mennesker, og det satte sitt spor.

Mandag var det nemlig et bedrøvelig syn som møtte ryddemanskapet ved Virginia-stranden. Oppblåsbare madrasser, plastbeger- og poser, flasker, matrester og håndklær var bare noe av søppelet som lå igjen etter festen.

Se video av rotet på stranden øverst i artikkelen. Videoen er filmet av Melissa Noel.

Ifølge en talsperson for byen Virginia Beach, måtte ryddemannskapet fjerne hele ti tonn med søppel etter strandfesten. En vanlig helg på stranden genererer som oftest rundt ett tonn søppel.

- Det var nesten som folk så en tornado komme og alle bare løp til sikkerhet og lot alt være igjen der, sier talsperson Drew Lankford til lokalstasjonen WCNC.

Les også

Memorial Day: Hærens twittermelding fikk uventede svar: - Nå er jeg ødelagt

Bilder og videoer av den søppelfylte stranden går nå sin seiersgang på sosiale medier. Lokalbeboer Barry Preston var en av dem som så stranden mandag morgen og tok bilder av det.

- Det var virkelig ille, det var en katastrofe, sier han til WCNC-TV.

- Jeg mener byen virkelig må undersøke «Floatopia» og se hva det gjør med lokalsamfunnet her, legger Preston til.

Byrådsmedlem Michael Berlucchi uttrykte mandag ettermiddag sin skuffelse over all søppelet som ble forlatt på stranden.

- Vi kan bedre enn dette. La oss alle jobbe sammen for å holde byen vår vakker og ren, skrev Berlucchi på sin Facebook-side.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken