*Nettavisen* Nyheter.

Måtte skjæres løs fra bilen

Foto: Ørjan Bertelsen (Nordlys)

Sju personer sendt til sykehus. En er alvorlig skadet. Les også om flere veiulykker.

18.09.10 11:02

Ulykken skjedde fredag kveld ved Djupvik i ytre del av Kåfjord i Troms. Operasjonsleder Arne Hågensen i Troms politidistrikt forteller at det dreier seg om en frontkollisjon.

– Klokka 18.20 fikk vi melding om en front mot front-ulykke på E6 ved Djupvik i Kåfjord. Fem personer skal være involvert, deriblant to barn, sier operasjonsleder Arne Hågensen Hågensen til nordlys.no.

Politiet på stedet oppga litt seinere at det var sju personer involvert. Alle ble sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) for sjekk.

- En voksen mann er alvorlig skadet, men utenfor livsfare, forteller informasjonsvakt på UNN, Marit Einejord. De øvrige seks hadde kun lettere skader. Tre menn til ble lagt inn til observasjon på sykehuset.

To barn og en kvinne fikk legesjekk, men ble ikke lagt inn på sykehuset.

– Det var fire i den ene bilen, deriblant to barn, og tre i den andre bilen. Én av dem har vært fastklemt, men er nå skåret løs, opplyser Hågensen til nordlys.no.

Politiet informerer for øvrig om at en av bilene har kommet over i motsatt kjørebane og truffet den andre bilen. Saken blir etterforsket av lensmannen i Nordreisa.

Les andre saker i Nordlys her.

Fyllekjørte av veien
I Rogaland stakk fire ungdommer etter fyllekjøring rett i grøfta, skriver Rogalands Avis.

.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.