Gå til sidens hovedinnhold

Mattemoro på Hellerud

Realfagssenteret holder nå på med opptak.

HELLERUD: På Hellerud videregående skole opprettes den første klassen som vil ha realfag som spesialisering til høsten. Dette er et ledd i Groruddalssatsingen og nå er det mulig å melde sin interesse.

Med realfag som grunnlag kan man velde yrker som ingeniør, realfaglær på høyere nivå, forsker i naturvitenskap, lege, tannlege, veterinær eller farmasøyt.

For dem som vil satse

Søknadsfristen for Vg1 er 10. februar. Elever som går ut av 10. klasse, er flinke i matematikk, og allerede nå er temmelig sikre på at de vil satse på realfag i videregående skole anbefales å søke.

Første året tilbyr teoretisk matematikk. Andre året har alle elevene ved Realfagsenteret programfaget matematikk R1, og minst to av programfagene Fysikk 1, Kjemi 1 og Biologi 1.

I tillegg er det selvfølgelig fellesfagene som alle elever på studiespesialisering må ha.

Raskt svar

Interesserte må ta kontakt med Hellerud videregående skole, enten ved å sende en sms til 954 88 615 eller en epost til hellerudvgs@ude.oslo.kommune.no. Oppgi navn, adresse og telefonnummer sammen med meldingen «Jeg er interessert i å gå på Realfagsenteret».

Interesserte blir da invitert til en samtale for å finne ut om tilbudet passer. Alle som søker får svar innen 15. februar.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping