RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Max Marius eksklusivt i TV 2

Sist oppdatert:
Max Marius Almaas fikk New York-tur av TV 2 for å stille opp i underholdningsprogrammet ”God kveld, Norge”.

Max Marius Almaas har vært taus om at han har ny kjæreste. Samtidig har han takket ja til å fortelle om det nye forholdet sitt eksklusivt til TV 2, skriver VG. TV 2 har spandert en New York-tur på han og kjæresten tilbake. Foran finalen forrige tirsdag lot Almaas som om han fortsatt var single.

- Kjærlighetslivet mitt er fortsatt en stor hemmelighet. Du må nesten vente litt og se Dorthe Skappel på "God kveld, Norge", sa Max Marius Almaas til TVNorge. Samme dag sto det en annonse i VG med teksten: "Hele Norges ungkar søker dame."

- Jeg er single, sa han i Dagbladet, mens Se og Hør skrev at Almaas var forlovet med den svenske "Ungkaren"-deltageren Marie Ljung.

Til VG forteller han at han ble kontakte av TV 2 som lurte på om han ville stille opp. Almaas foreslo at han kunne få en tur bort fra kjas og mas. Som forklaring på hvorfor TV 2 får saken eksklusivt forklarer han at han er ferdig med rollen som ungkar.

"God kveld, Norge"-redaktør Bård Eriksen sier at Almaas har holdt sin del av avtalen, men benekter at TV 2 har bedt Almaas om å lyve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere