RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Max Payne 3» avslørt

Sist oppdatert:
Max Payne er blitt enda mer kynisk, livslei og voldelig, lover Rockstar.

(Spill): Rockstar Games har annonsert at «Max Payne 3» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 vinteren 2009. «GTA»-skaperen har opprettet et eget nettsted for spillet, men foreløpig er siden ganske innholdsløs.

Ifølge Worth Playing er politimannen Max Payne blitt noen år eldre siden sist og er en enda mer kynisk mann.

- Vi starter et nytt kapittel i Max' liv. Dette er en Max vi aldri har sett før, mer kynisk og lei av livet enn noensinne. Dette er hans siste sjanse til frelse, sier rockstargrunnlegeren Sam Houser i en pressemelding.

«Max Payne 3» følger historien i de to foregående spillene. Familien hans blir brutalt slaktet i deres hjem i New York og Max legger ut på et blodig hevntokt. I dette tredje kapittelet har Maxs tilstand gått fra ille til verre. han har forlatt New York og befinner seg i en by omringet av vold blodsutgytelse.

De to første spillene ble utviklet av finske Remedy, som nå jobber hardt med «Alan Wake». Denne gangen er det Rockstar Vancouver som bærer stafettpinnen videre. Vi krysser fingrene for at det blir bra.

Følg spillet videre på detaljsiden for «Max Payne 3».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere