RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MC-fører alvorlig skadd i Vestby


En motorsykkelfører er kjørt til Ullevål sykehus i Oslo med skader etter en ulykke med en personbil i Vestby mandag ettermiddag. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
En motorsykkelfører er kjørt til Ullevål sykehus i Oslo med skader etter en ulykke med en personbil i Vestby mandag ettermiddag. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Føreren av tung motorsykkel ble påført alvorlige skader i en kollisjon med en personbil i et veikryss i Vestby i Akershus.

Ulykken skjedde i krysset Delitoppen og Osloveien like sør for Vestby mandag ettermiddag. Politiet ble varslet klokken 16.04.

– Vi er på stedet og kartlegger hva som er skjedd. Slik det ser ut, er det en av partene som ikke har overholdt vikeplikten, men det er ikke avklart hvem, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB.

Motorsykkelføreren ble fraktet til Ullevål sykehus i Oslo med ambulanse. Medisinsk personell på stedet omtalte skadene som kritiske, men ikke livstruende, opplyser politiet.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere