RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MC-kjører alvorlig skadd i ulykke i Sogn

Sist oppdatert:
Leikanger (NTB): En italiensk kvinne er sendt til Haukeland universitetssjukehus med alvorlige skader etter at motorsykkelen hennes traff autovernet langs fylkesvei 55 ved Slinde i Sogn lørdag ettermiddag.

- Det var to motorsykler som kjørte østover i følge. Ved inngangen til en venstresving kjørte kvinnens motorsykkel ut og traff rekkverket, sier operasjonsledere Svein Rød i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB. Den skadde er en kvinne i begynnelsen av 40-årene. Mannen som kjørte den andre motorsykkelen, var ikke involvert i ulykken.

En ambulanse kjørte kvinnen vekk fra stedet for å møte ambulansehelikopteret, og hun ble sendt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

- AMK-sentralen opplyser at kvinnen har alvorlige indre skader, men hun er våken, forteller Rød. Han kjenner foreløpig ikke til hva som utløste ulykken.

Politiet har ikke fått snakket med den andre MC-føreren, som ble med den skadde kvinnen til sykehuset. Rød sier de derfor ikke kan si noe om farten på ulykkestidspunktet. Men sammenstøtet med autovernet har tydeligvis vært kraftig; gaffelen på motorsykkelen har brukket eller løsnet.

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde mellom Sogndal og Leikanger på nordsiden av Sognefjorden, klokken 15.32. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere