RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McCartney gjør H&M sexy

Sist oppdatert:
Stella McCartney skal designe klær for Hennes og Mauritz til høstens mote. Se hva du har i vente.

(SIDE2): Stella McCartney vil designe en damekolleksjon bestående av rundt 40 plagg. Klærne vil bli solgt under merkelappen «Stella McCartney for H&M».

McCartney er svært fornøyd med avtalen:

- Å designe en kolleksjon for H&M er en av de mest spennende og innovative måtene å presentere klærne mine for et bredere publikum, sier hun i en kommentar.

Oppfølger til Lagerfeld
McCartneys samarbeid med den store kleskjeden er en oppfølger til fjorårets høstkolleksjon signert Karl Lagerfeld hos H&M.

«Stella McCartney for H&M»-kolleksjonen er et engangstilfelle og vil kun bli solgt i utvalgte butikker i Europa og USA.

- Sterk appell
Leder for design i H&M, Margareta van den Bosch, sier at de valgte McCartney fordi klærne hennes kombinerere det moderne og kule, med det klassiske og funksjonelle.

- Vi har lenge beundret hennes sans for skreddersøm og feminitet. En kundeundersøkelse bekreftet dessuten den sterke apellen til merket hennes.

Hett på catwalken
McCartney har vært en av de hotteste motedesignerne i London de siste årene, som får mye oppmerksomhet under sine show i motemetropolen.

At hun har stor sans for det feminine, viste McCartney med sin sommerkolleksjon 2005 som fikk det til å dirre på catwalken i Paris i oktober i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere