McDonald’s sin Big Mac er trolig verdens mest kjente hamburger. Nå viser det seg at oppskriften på hamburgerens topphemmelige saus kan ha blitt lekket på internett.

Oppskriften skal ha blitt lekket ut på Pinterest, som er et nettsamfunn for deling av videoer og bilder, skriver Daily Mail.

Autentisiteten til oppskriften har imidlertid ikke blitt verifisert.

- Dette er ikke noe som vi har hørt noe om, men du må gjerne ta kontakt med våre kollegaer i USA, opplyser senior kommunikasjonskonsulent ved McDonald’s Norge, Kathrine Moe, til Nettavisen.

Nettavisen har sendt en forespørsel til McDonald’s i USA, men har i skrivende stund ikke fått noen tilbakemelding på henvendelsen. Magasinet FEMAIL har også vært i kontakt med hamburgerkjeden uten å få svar.

Fra tid til annen verserer det rykter om at kjente, hemmelige oppskrifter har lekket ut til allmennheten. Den topphemmelige Coca Cola-oppskriften er blant de mest omtalte sådan.

Big Mac-sausen ble først introdusert av franchiseeier Jim Deligatti, som skapte den verdenskjente burgeren i 1968. Originalsausen ble brukt fram til 1991. Etter det ble det gjort små endringer i oppskriften, men McDonald’s gikk tilbake til originalsausen i 2004, ifølge Daily Mail.

Sett denne videoen?