RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McDonald’s velger Kitchen

Sist oppdatert:
Etter at Leo Burnett valgte å legge ned sitt norske kontor, sto McDonald’s uten byråforbindelse. Nå går burgerkjeden for Leo Burnett-eide Kitchen.

Nå er det klart at McDonald’s i Norge har valgt Kitchen som ny samarbeidspartner. McDonald’s og Leo Burnett har vært samarbeidspartnere i det norske markedet i 14 år og McDonalds bruker Leo Burnett på verdensbasis.

- Når vår hovedforbindelse nå har valgt å avvikle virksomheten har vi benyttet anledningen til å foreta en vurdering av ulike alternativ i byråmarkedet. Etter grundig prosess har vi konkludert med at vi ønsker å samarbeide med Kitchen, sier Anders Aunbu, markedsdirektør i McDonald’s Norge AS i en pressemelding.

Han legger til at de liker samarbeidsformen som Kitchen legger opp til og har tro på deres forretningsfilosofi, samtidig som de opplever at de er et entusiastisk byrå.

- McDonald's representerer mange spennende utfordringer og er en meget profesjonell oppdragsgiver, som vi virkelig gleder oss til å jobbe tett sammen med, sier Rune Roalsvig, konsulent i Kitchen, som blir ansvarlig for kundeforholdet til McDonald's i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere