RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MDG-topp tatt med dop

Sist oppdatert:
En av førstekandidatene til Miljøpartiet De Grønne, er tatt med narkotika.

– De hadde en husransakelse hjemme hos meg. De hadde nok mistanke om rusmidler. Det var dumt gjort av meg. Men jeg tenkte at det var best å være ærlig, så jeg sa det med en gang. Jeg regner med at det blir sånn at jeg trekker meg fra kommunestyret, sier mannen til VG.

– Vi ble informert om saken sent lørdag kveld og har blitt kjent med at en av våre kommunestyrekandidater er siktet, sier Lars Gaupset, MDGs partisekretær, til TV 2.

Politiet fant 0,5 gram marihuana hjemme hos mannen etter å ha gått til aksjon med narkotikahund. Han ble pågrepet av politiet fredag, men ble sluppet fri samme kveld.

– Saken er under etterforskning, og saken ligger hos det lokale politikammeret. Utover dette kan jeg ikke kommentere saken, sier operasjonsleder i politidistriktet til Dagbladet.

Gaupset sier at MDG i den aktuelle kommunen har møtet søndag kveld. Han ønsker ikke å uttale seg før dette møtet er over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere