RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med denne blir det sol og sommer

Sist oppdatert:
Møkklei av sneværet? Vi har løsningen.

(LXUS.no) Om du befinner deg i sør- eller østlandsområdet i helgen, vil du trolig lure på om det noensinne vil slutte å sne. Vi i LXUS ikke er meteorologer, men vi kan i det minste hjelpe deg å korte ned ventetiden til sommeren. Hvordan? Ved hjelp av Grims Grenkas eminente bar manager og mixolog Elias Gonzalez, vel!

Elias er sjefen i Ghost Lounge på det luksuriøse designerhotellet i Oslo sentrum. Han har lang erfaring som mixolog fra anerkjente barer og restauranter, og hver fredag gir han LXUS-leserne oppskriften på en ny, deilig drink som du kan imponere venner og kjente med i helgen.

FLERE OPPSKRIFTER:
Verdens beste Bloody Mary
Sik lager du Nude Cosmopolitan

Elias vet at våren kan være lang, så derfor er det denne uken på tide å lage litt sommerstemning innendørs med en deilig og fruktig drink. Ukens LXUS-drink er derfor en lekker og luksuriøs All-berry Daiquiri. Og sunn er den også!

- Vi trenger ikke sukker, for vi bruker søt rom og friske bær, forteller Elias. Men dersom du ikke har friske bær kan du også bruke frosne.

Glem sneværet og nyt helgen! Her er oppskriften på en sommerlig og fruktig All-berry Daiquiri:

4 cl rom - velg den du liker best
2 cl crème de mure
2 cl frisk limejuice (en hel lime)
4 friske bringebær
4 friske blåbær
4 friske jordbær

Mos alle ingrediensene i en shaker og rist til den blir kald. Serveres i margarita-glass og med friske bær som garnityr.

God helg!

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere