*Nettavisen* Nyheter.

Med dette kommer du ikke til kort

KORT PROSESS: Med dette kortet i lomma er du sikret stjernebehandling.

KORT PROSESS: Med dette kortet i lomma er du sikret stjernebehandling.

Nå kan du kjøpe deg superstjernebehandling.

(LXUS.no) Mammaen din har sikkert lært deg at lykke ikke kan kjøpes for penger, men så har hun neppe prøvd dette kredittkortet heller.

1. mars lanserer nemlig klesdesigneren Roberto Cavalli et kredittkort som vil gjøre dine gullkort-bærende venner grønn-lilla av misunnelse og sikre deg tilgang til alt det hippeste innenfor den fargerike designerens moteimperium.

Riktignok bør du være kredittverdig for å kunne skryte av å være den lykkelige eieren av en slik glorete herlighet, men dersom finanskrisen ikke har rammet deg ennå, venter en verden av nye mote-muligheter for den med Cavalli-kort i designerlommeboken.

Stjernebehandling

Kortet er ifølge opphavsmannen "skapt for de som trives med fortreffelighet, eleganse og kvalitet", og med i prisen følger selvsagt VIP-behandling i Cavallis forretninger verden over, eksklusive salgstilbud og invitasjoner til motevisninger og andre festligheter i motehusets regi.

Så dersom du fortsatt sover godt i din leopardmønstrete silkepysjamas og ikke mister nattesøvnen over børsfall og uro i rentemarkedet, er det vel ingenting i veien for å skaffe seg et ekstra kredittkort heller? Umiddelbar fabelaktighet medfølger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.