RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med Lars Monsen på radio

Sist oppdatert:
Lars Monsen gir seg ikke med å få det norske folk ut i friluft. Nå satser han på radio.

Han har fått sin egen ukentlige spalte i Kanal 24 der han gir vel utprøvde tips og råd om friluftsliv for vanlige folk. Programmene med TV-kjendisen blir å høre hver onsdag 14.40 - og i dagens program avslører han hvordan du får fisk på kroken når du legger ut på årets første fisketur.

Senere i vår og sommer kommer det tips om hva man bør ha med på tur, hvordan man bør oppføre seg dersom man er så heldig å møte på rovdyr i naturen, hvordan man garantert får fyr på bålet uansett vær og tips til hva som må til for å legge ut på en ukestur i fjellet i sommer.

Lars Monsens friluftstips inngår i Kanal 24s nye forbrukersatsing i programmet Rett hjem med Lars Erik Mørk og Line Lauvsnes Oddekalv. Med på denne satsingen er også Maren Engelsschjøn fra Shape Up, Dine Pengers redaktør Tom Staavi, IT-Avisens Tore Neset og kanalens egen filmdiva Brita Møystad Engseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere