*Nettavisen* Nyheter.

Med på motene, Britney?

Britney er sjelden å se uten «Grorud-palmen» om dagen.

(SIDE2): De aller fleste rynker på nesen av Amy Winehouse og hennes stil, men blant verdens største motefavoritter har hun de siste månedene seilet opp som den nye moteyndlingen.

Nettopp dette har Britney fått med seg - og trolig er Amy nå også Britneys nye forbilde?

SE FLERE MODELLER MED STORT HÅR FRA CATWALKEN TIL CHANEL LENGER NED

LES OGSÅ:Vinterens store hårtrend

I Amys fotspor
Etter utallige seire over verst kledte-lister verden over, vil Britney nå kanskje ta igjen? Se bare på disse ferske bildene. Hun går sjelden uten den enorme palma på hodet om dagen. Amy Winehouse, som nettopp kom på andreplass på Mr. Blackwells verst kledte liste, har tidligere uttalt at hennes hår øker i takt med dårlig selvtillit. Kanskje er dette tilfelle også for den utagerende popstjernen?

Stort på catwalken
Britney er ikke alene om å kopiere Amys store hår. Chanel, Roberto Cavalli og Moschino er blant designerne som går for skyhøyt hår for våren og sommeren 2008. Sistnevnte riktig nok under litt mer kontrollerte og glamorøse former enn superstjernen og paparazziyndlingen, Britney.

«Grorudpalmen»
Grorudpalme er en feminin hårsveis som var svært populær på 1980-tallet. Håret fra sidene ble trukket opp i en palmelignende samling holdt sammen av et pastellfarget hårstrikk. Hårsveisen hadde en arbeiderklassetilhørighet, derav henvisningen til bydelen Grorud i Oslo. Den britiske sangerinnen Samantha Fox var mest kjent for sin grorudpalme.

Diskuter saken lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag