RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Markedshøyskolen

Med utveksling får du det «lille ekstra»

Sist oppdatert:
Markedshøyskolen tilbyr utveksling til Australia, England, Hawaii og nå også Berkeley, USA.

I en globalisert verden er internasjonale erfaringer gull verdt. Språkkunnskaper blir stadig viktigere, og arbeidsgivere er svært interessert i personer med erfaring fra studier i utlandet.

Utvekslingssemesteret til Berkeley, et av verdens beste universiteter, vil by på mange nye opplevelser og gi markedsføringsstudentene Line (23), Elise (21) og Charlotte (22) et fortrinn i senere karriere.

- Vi gleder oss enormt mye, og ser på dette som både en fantastisk mulighet og en spennende utfordring! Vi er det første kullet fra Markedshøyskolen som skal til San Francisco og et av verdens ti beste universiteter. Vi vil sitte igjen med undervisning fra verdens beste forelesere og minner for livet, forteller jentene.

Les også:

Det lille ekstra
Markedshøyskolen tilbyr utveksling til Australia, England, Hawaii og nå også Berkeley, USA.

Charlotte vet at semesteret på Berkeley vil skille seg ut når de er ferdige med sin bachelorutdanning.

- Jeg tenkte karriere da jeg valgte utvekslingssemesteret hos Berkeley. Verden blir stadig mindre, og spesielt innen markedsføring blir det viktig å beherske engelsk. Utveksling gjennom Markedshøyskolen sikrer at kvaliteten blir ivaretatt og det er en trygghet. Vi er seks utvekslingsstudenter som skal til Berkeley i vår klasse, noe som gjør det tryggere enn å reise på egen hånd. Å ta utdannelsen i Norge med mulighet for utveksling, gjør at jeg etter tre år sitter igjen med et solid vitnemål, gode språkkunnskaper og det lille ekstra, sier Charlotte.

Ulike fag og reisemål
Alle studenter ved Markedshøyskolen får tilbud om å ta et semester i utlandet. For at det best skal tilpasses din bachelorutdanning, kan du velge blant flere ulike fag og reisemål.

Les også:

Les mer på: www.mh.no/utveksling

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere