RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Medalje for Afghanistan-innsats

FIKK MEDALJE: Prins Harry ble belønnet med medalje for sin innsats i Afghanistan. Tanten, prinsesse Anne, fester den her på hans uniform.
FIKK MEDALJE: Prins Harry ble belønnet med medalje for sin innsats i Afghanistan. Tanten, prinsesse Anne, fester den her på hans uniform. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Prins Harry fikk medalje for sin militærtjeneste i Afghanistan.

(SIDE2): Mandag ble prins Harry (23) berømmet med medalje for sine 10 uker lange innsats med britiske tropper i Afghanistan.

Måtte hjem
I februar ble prins Harry ble hentet ut av krigssonen da medier lekket opplysninger om hvor han var utstasjonert og dermed kunne bli et mål for Taliban. Da var det nok for det britiske kongehuset, som fryktet for hans sikkerthet og fikk ham hjem. Prins Charles synes det var en stor lettelse å få sin yngste sønn hjem igjen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Litt flaut
Harry deltok sammen med 160 medsoldater i en marsj i byen Windsor utenfor London, der kongefamilie har slott og der regimentet har sitt hovedkvarter, før han og flere andre stoldatere fikk sine fortjenestemedaljer under en stor seremoni.

Harry fikk medalje av sin tante, prinsesse Anne og det var ikke fritt for at den unge prinsen smilte både litt flau og stolt.

Prinsen var den første kongelige som tjenestegjorde i militæret på 25 år da han reiste til Afghanistan i fjor, og ifølge BBC kommer heller ikke prinsen til å reise utenlands på oppdrag i den nærmeste fremtiden.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere