På spørsmål fra VG om hvorfor Fremskrittspartiet synes å ha flere sexskandaler enn andre partier, svarer partiets nestleder Per Sandberg ved å vise til mediene:

- Følger etter medlem på ferie
- Det er fordi media er etter oss. Når TV 2 nærmest leier en privatetterforsker for å følge etter ett medlem på ferie, sier det seg selv, sier Sandberg til avisa.

Han avviser at partiets tillitsvalgte er mer liberale overfor gjeldende lover.

Etterlyser etiske diskusjoner
Også partiveteranen og tidligere Frp-formann Carl I. Hagen er opptatt av norsk presses rolle. Han mener opposisjonspolitikere i Norge er spesielt utsatt for heksejakt.

- Det er slik media er i dag. De er talerør for den sittende regjering. Det er 11 år siden Søviknes-saken, men han trekkes fortsatt inn i TV-oppslag i forbindelse med en sak som ble avsluttet for lenge siden. I tiden fremover burde være noen etiske diskusjoner i pressemiljøer, sier han til Nettavisen.

- Sterkt beklagelig
Per Sandberg sier partiet skal sette seg ned og drøfte saken førstkommende mandag.

- Dette har ingen ting med Fremskrittspartiet å gjøre. Han reiste til Riga som privatperson. Men det er klart at det knytter seg opp, men for Frp så er dette en ikke-sak. Men det er sterkt beklagelig. Det skal jo ikke skje, uttalte Sandberg da Nettavisen snakket med ham onsdag kveld.

Angrer
Hoksrud sier til Nettavisen at han angrer på sexkjøpet.

- Jeg bekrefter og står inne for det jeg sa på TV 2, og skulle gjort alt jeg kunne for at det aldri hadde skjedd. Jeg tar ansvar for det som har skjedd, sier han.

Bård André Hoksrud er fra Bamble i Telemark og ble innvalgt på Stortinget i 2005 og gjenvalgt ved stortingsvalget 2009.

Han har tidligere vært formann av Fremskrittspartiets Ungdom. Han er nå andre nestleder i Stortingets transport- og kommunikasjonskomité.