RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meditron sikret drift ut 2004

Sist oppdatert:
Unoterte Meditron har fått inn penger fra aksjonærene, men tegningen i selskapets lån var bare så vidt over minimumstegningen
Prosessen med å hente inn kapital fra aksjonærene er ferdig, og dette har resultert i en økt kontantreserve på mer enn 15 millioner kroner, ifølge en pressemelding fra Meditron.

Meditron har vært ute for å hente inn mellom 15 og 33,3 millioner kroner i en konvertibelt lån fra aksjonærene, etter at kassen var nærmest tom.

Da hadde allerede den største aksjonærene, Foinco, gitt forhåndstilsagn om 10 millioner.

- Vi er godt fornøyd med at aksjonærene har vist oss denne tilliten, sier Birger Orten, gründer av Meditron og konstituert daglig leder av selskapet.

- Vi har med dette sikret oss drift ut 2004 og vil få den nødvendige arbeidsro for å gjennomføre de planer vi har for neste år, sier han.

Det meldes samtidig om at selskapet nylig har ingått en salgskontrakt til en verdi av ca. 1 million kroner til en amerikansk kunde.

Meditron utvikler medisinsk teknologi, som stetoskoper og sensorer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere