Megan er rå i Mortal Kombat

Foto: (United International Pictures)

Verdens vakreste kvinne ville banket gørra av deg i «Mortal Kombat». Påstår hun selv.

03.07.09 11:30

Foto: (Midway)

(Spill): Ti millioner mennesker har stemt fram Megan Fox som verdens hotteste kvinne i FHMs årlige kåring. Og da må det jo stemme. Den sexy skuespilleren er mest kjent for den kvinnelige hovedrollen i «Transformer»-filmene, men som folk flest har Fox også en hobby: TV-spill.

Til nettsiden What They Play innrømmer Fox at hun har hatt gleden av spill siden hun fikk «Aladdin» til Super Nintendo som niåring. Men det er det blodige slåssespillet «Mortal Kombat» Fox mener du hun er grimt god i.

IRRITERT: Angelina Jolie er rasende over at Megan Fox vurderes til rollen som Lara Croft. Foto: (Getty Images)

– Jeg er GOD

– Jeg har alt av «Mortal Kombat» under huden, og jeg jukser ikke. Det spillet fungerer bare bra med hvordan hjernen min er satt sammen, og jeg er bare skikkelig god, sier hun til nettsiden.

Fox påstår at hun klarer de fleste av «Fatality»- trekkene også. Et «Fatality»-trekk består en til tider ganske omfattende tastekombinasjon som kan utføres når du får beskjed om å «finish him off» i slutten av en kamp. Klarer du det er resultatet svært blodig og brutalt.

Fox foretrekker slåssespill, men har også en god del andre spill. Hun digger «Guitar Hero» (hvem gjør ikke det?) og har også anskaffet seg «Wii Fit». Fox er imidlertid ikke enig i at det er et jentespill.

– Hva som er et jentespill og ikke kommer an på hva slags jente du er. Jeg tror årsaken til at flere jenter spiller nå er at foreldre kjøper mer spillkonsoller til døtrene sine. Og gir dem tilgang til spill. Kanskje det ikke var slik for noen år tilbake, sier hun til nettsiden.

Drømme-catfight

Megan Fox har vært en het potet som Lara Croft i en ny hollywoodfilm med spillheltinnen. Til tross for at apparatet rundt Fox har avkreftet at hun har noe med filmen å gjøre, rapporterer sladderavisen The Sun at tidligere Croft-stjerne Angelina Jolie og Megan Fox krangler så busta fyker om hvem som er mest sexy i grå latex.

– Angelina er fast bestemt på å spille Lara igjen. Hun føler det er en rolle som hun selv har definert og vil se på det som et ran dersom rollen tilfaller noen hun ser på som mindre kapabel enn seg selv. Hun er irritert fordi hun synes Megan kopierer henne i alt fra tatoveringer til stil, sier en kilde nær Jolie ifølge The Sun.

Klar for «Transformers»-spill

Fox er bidrar også til spillet basert på den nye «Transformers»-filmen, «Transformers: Revenge of the Fallen» hvor hun har stemmen til sin egen figur Mikaela Banes.

HTML EMBED

Sjekk også ut bildekarusellen med Megan Fox nedenfor:

515

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.