RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Megan erstatter Angelina

ERSTATTER: Megan Fox, som i likhet med Angelina blir ansett for å være blant de mest sexy kvinnene i verden, skal angivelig ta over som Lara Croft i Tomb Raider.
ERSTATTER: Megan Fox, som i likhet med Angelina blir ansett for å være blant de mest sexy kvinnene i verden, skal angivelig ta over som Lara Croft i Tomb Raider. Foto: montasje gettyimages
Lara Croft kan få et nytt ansikt i den tredje «Tomb Raider»-filmen.

(BIIPMAG): Det er angivelig «Tranformers»-skuespillerinnen Megan Fox (22) som skal ta over Angelina Jolies rolle som Lara Croft.

Megan tar over
Hvis 22-åringen tar over vil hun sannsynligvis dukke opp i «Tomb Raider 3». Megan har enda ikke bekreftet eller avkreftet ryktene om den nye «Tomb Raider»-filmen, som fortsatt mangler regissør.

Hvem synes du burde spille Lara Croft? Kommentér nederst!

Les også:
Er Megans utseende naturlig?
Ser aldri sine egne filmer
Brangelina mektigst i Hollywood
Hvem ville du valgt - Angelina eller Jen?
Hun har de mest perfekte leppene

Gjennombrudd
Vakre Megan ble først kjent for sin rolle som Sydney Shanowski i serien «Hope & Faith» og gjorde sitt gjennombrudd i filmindustrien med rollen som Mikaela Banes i «Transformers» (2007).

Neste gang vil publikum få se Megan i«Jennifer's Body» and «Transformers: Revenge of the Fallen».

Fra spill til film
Den første filmen om Lara Croft, «Lara Croft: Tomb Raider», kom i 2001 etter at Tomb Raider hadde blitt overført fra videospill til filmlerettet. Angelina Jolie spilte Lara Croft med god innlevelse og ble med på den store filmsuksessen.

I 2003 kom oppfølgeren «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life» og nå er det altså snakk om at en tredje film er på trappene, men at Angelina ikke lenger er med.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere