*Nettavisen* Nyheter.

Megan erstatter Angelina

ERSTATTER: Megan Fox, som i likhet med Angelina blir ansett for å være blant de mest sexy kvinnene i verden, skal angivelig ta over som Lara Croft i Tomb Raider. Foto: montasje gettyimages

Lara Croft kan få et nytt ansikt i den tredje «Tomb Raider»-filmen.

(BIIPMAG): Det er angivelig «Tranformers»-skuespillerinnen Megan Fox (22) som skal ta over Angelina Jolies rolle som Lara Croft.

Megan tar over
Hvis 22-åringen tar over vil hun sannsynligvis dukke opp i «Tomb Raider 3». Megan har enda ikke bekreftet eller avkreftet ryktene om den nye «Tomb Raider»-filmen, som fortsatt mangler regissør.

Hvem synes du burde spille Lara Croft? Kommentér nederst!

Les også:
Er Megans utseende naturlig?
Ser aldri sine egne filmer
Brangelina mektigst i Hollywood
Hvem ville du valgt - Angelina eller Jen?
Hun har de mest perfekte leppene

Gjennombrudd
Vakre Megan ble først kjent for sin rolle som Sydney Shanowski i serien «Hope & Faith» og gjorde sitt gjennombrudd i filmindustrien med rollen som Mikaela Banes i «Transformers» (2007).

Neste gang vil publikum få se Megan i«Jennifer's Body» and «Transformers: Revenge of the Fallen».

Fra spill til film
Den første filmen om Lara Croft, «Lara Croft: Tomb Raider», kom i 2001 etter at Tomb Raider hadde blitt overført fra videospill til filmlerettet. Angelina Jolie spilte Lara Croft med god innlevelse og ble med på den store filmsuksessen.

I 2003 kom oppfølgeren «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life» og nå er det altså snakk om at en tredje film er på trappene, men at Angelina ikke lenger er med.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.