Megan Fox i undertøyet

Foto: (Georgio Armani)

Transformers-baben med ny, sexy undertøyskampanje.

(SIDE2:) Jentene fikk nettopp noe å sikle over da Giorgio Armani viste fram sin nye reklamekampanje for undertøy for menn, der ingen ringere enn Cristiano Ronaldo sprader rundt i underbuksa.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

For at gutta ikke skal føle seg utelatt har den italienske klesgiganten nå hyret inn mange menns drømmedame til den kvinnelige kampanjen.

Heftig look
Megan Fox stiller for andre gang opp for Armani, og slanger seg rundt i delikat blondeundertøy i sort/hvitt. Den nylig forlovede filmstjernen kjører på med «tilfeldig» bustete hår og et skamløst «kom-og-ta-meg» blikk.

Fox ble fotografert i Los Angeles og kampanjen dreier seg om både undertøy og jeans i Armanis høst/vinter 2010-2011-kolleksjon. Bildene vil komme på store billboards verden over fra og med juli.

Kampanjen inkluderer også en reklamefilm som etter hvert vil begynne å surre og gå på TV, så her er det mye å glede seg til.

På jobbjakt
For Megan selv er det også godt nytt med litt positiv feedback. Michael Bay avslørte nettopp at han ikke planlegger å inkludere Fox i «Transformers 3», etter at hun har kommet med mange svært kritiske uttalelser i pressen.

Les mer:
Dumper Megan Fox fra Transformers
Har Megan Fox en skrue løs?

I fjor spilte hun en besatt cheerleader som dreper guttene i klassen i High School-filmen «Jennifer's Body» uten at verken kritikerne eller kinogjengerne jublet spesielt hemningsløst.

Fredag har hennes nye film, westernfilmen «Jonah Hex» premiere, så spørs det om filmkarrieren får et etterlengtet oppsving.

Megan Fox for Armani:

HTML EMBED

3408

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Megan Fox

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag