RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meget stor interesse for Telenor-lån

Sist oppdatert:
Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas har vært i markedet for å syndikere en ny kredittfasilitet på 1,5 milliarder kroner, og interessen var meget stor fra bankene
Korrigererer beløpet i ingressen til 1,5 milliarder kroner, slik det også stod i brødteksten.

Ifølge en pressemelding fra Telenor sendt ut torsdag kveld har selskapet plassert en kredittfasilitet på 1,5 milliarder euro. Rammen for fasiliteten var opprinnelig på 1,25 milliarder euro, men på grunn av meget sterk interesse ble rammen utvidet.

Alle Telenors kjernebanker, i alt 12, ble invitert til å delta i syndikatet, og alle har deltatt. Fasiliteten vil ha en løpetid på fem år.

Fasiliteten vil erstattet en tidligere syndikert fasilitet på 1 milliard euro som forfaller nå i november, samt en fasilitet på 1 milliard dollar med forfall først i mai 2005. Den nye fasiliteten vil bli brukt til generelle selskapsforhold.

Det er investeringsbanken Dresdner Kleinwort Wasserstein som har vært tilrettelegger av bankfasiliteten. I tillegg har bankene BNP Paribas, Citigroup, Den norske Bank, Deutsche Bank, Fokus Bank, Handelsbanken, JP Morgan Chase Bank, Morgan Stanley, Nordea Bank, SEB MErchant Bank, og William Street Corp bidratt til syndikeringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere