RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerhus kjører ned Kenor-kursen

Sist oppdatert:
Kenor-kursen falt som en stein i tidlig handel i dag etter store salgsvolumer ble lagt ut av First Securities og ABG Sundal Collier. Selskapet kjenner ikke til informasjon som skulle gi et stort fall
Meglerhusene First og ABGSC har i formiddag pumpet ut Kenor-aksjer, og allerede da handelen i aksjen ble stanset rett før klokken 10:30 var det omsatt 100.000 aksjer. Kursen var ned 13,5 prosent da børsen valgte å undersøke kursutviklingen.

- Vi kjenner ikke til informasjon som kan forklare kursfallet. Det foreligger ingen informasjon i selskapet som kan forklare dette, sier Investor Relations ansvarlig Marius Bretteville i Kenor til iMarkedet i formiddag.

Han peker imidlertid på det store fallet i gullprisen i går, og at det kan se ut til at det er noen store selgere av aksjer i markedet. Gullprisen falt nesten 10 dollar i går, men er svakt opp igjen et par dollar pr. unse i spotmarkedet i formiddag.

Etter at børpausen ble opphevet har ABG og First fortsatt å selge store volumer med Kenor-aksjer, og det har så langt gått 233.000 aksjer over børs. Snittvolumet siden nyttår har ligget på 300.000 aksjer pr. dag siden nyttår.

Kenor-kursen ligger nå på 4 kroner, og er ned 10 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere