RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerhusene ansetter igjen

Sist oppdatert:
Meglerhusene har i år begynte å fylle på igjen med meglere og corporatemedarbeidere. Dette skjer i takt med et positivt aksjemarked og økt corporateaktivitet
De åtte første månedene i år har omsetningen på Oslo Børs steget med 210 milliarder kroner, mot fjorårets omsetning i samme periode på 542 milliarder kroner. Dette har ifølge Dagens Næringsliv fått fart på meglerhusenes ansettelsesvilje etter en periode med nedbygging.

Blant meglerhusene som har ansatt folk det siste halvåret er Carnegie og Enskilda. Ifølge DN har Carnegie i Oslo fått på plass ti nye medarbeidere. Stabene både på megler- og corporatesiden er styrket.

Netto er antallet medarbeidere økt med fem-seks stykker, til 72 medarbeidere utenom forvaltning i dag.

Også Enskilda Securities liker utviklingen og har begynt å ansette.

– Joda, vi er godt fornøyd med året så langt. Vi har også økt bemanningen i Oslo det siste året. På det laveste, for 12 måneder siden, var vi 79 ansatte. Nå er vi 83 - 84 medarbeidere. For å levere strategien bør vi være noen og åtti medarbeidere, sier adm. direktør Mads Syversen i Enskilda.

ABG Sundal Collier skal på sin side ha økt staben fra 172 ved årsskiftet til 190 pr. i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere