RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerhusenes favorittaksjer

Sist oppdatert:
Flere meglerhus venter godt aksjemarked frem mot jul. iMarkedet har gjennomgått meglerhusenes aksjesyn denne uken
Les også:

Fast inn i porteføljen til DnB Markets
Tar inn Ementor blant favorittene
Nordeas anbefalte aksjer

iMarkedet har gjennomgått meglerhusenes aksjeporteføljer denne uken. Porteføljene består av aksjefavorittene til meglerhusene denne uken, og plukkes ut i fra forskjellige sektorer.

iMarkedet har gjennomgått porteføljene til DnB Markets, Nordea Securities og Terra Fonds.

Mer offensive

Gjennomgangen av porteføljene fra de tre meglerhusene viser at det fortsatt er optimisme i meglerbransjen. Porteføljene tar inn volatile teknologiaksjer som Fast. DnB Markets er et godt eksempel.

- Vi tar FAST Search & Transfer inn i porteføljen. Vi venter et sterkt aksjemarked i uken som kommer og velger å ta inn aksjer som normalt har større potensial i perioder med sterke aksjemarkeder, skriver meglerhuset i en melding til kundene.

Tre faste

Igjen er Norsk Hydro, Telenor og Norske Skog blant meglerhusenes favoritter. Alle de tre meglerporteføljene iMarkedet har gjennomgått viser at disse er blant favorittene.

Ellers er IT-selskapet Ementor nå inne i to av de tre meglerhusenes porteføljer. Dette selskapet har blitt skjelt ut av analytikerne etter dårlige resultater i flere kvartaler. Nå virker det som om at analytikerne igjen har fått tilbake troen på selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere