RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerhusenes favoritter

Sist oppdatert:
iMarkedet.no har gjennomgått meglerhusenes favorittaksjer denne uken. Sjekk listen for førjulshandel i aksjemarkedet her
iMarkedet.no har gjennomgått de såkalte ukesporteføljene til meglerhusene Terra Securities, First Securities og DnB Nor Markets. I ukesporteføljene samles meglerhusenes favorittaksjer fra en rekke sektorer på Oslo Børs.

Denne uken er det særlig First Securities som gjør store endringer i sin portefølje, mens DnB Nor Markets og Terra Securities gjør mindre endringer. Ser vi nærmere på endringene er det klart at Tomra faller ut av favorittlistene. Både Terra og DnB Nor Markets kaster ut Tomra-aksjen. First velger imidlertid å beholde denne aksjen i sin liste.

Terra tar ikke inn noen nye favorittaksjer i sin portefølje, mens DnB Nor Markets tar inn Aker og Eltek.

De store endringene finner vi altså i ukesporteføljen til First Securities. First og Peter Hermanrud velger å kaste ute Fred. Olsen Energy, Telecomputing og Stolt-Nielsen av ukesporteføljen. Nye favoritter er Smedvig, DNO og Acta.

Ellers viser listene at det kun er én aksje som er gjenganger som favoritt i disse førjulstider. Oppdrettsselskapet Pan Fish er å finne i ukesporteføljene til Terra, First og DnB Nor Markets.

Her er Terras favoritter

* Sinvest
* Subsea 7
* Birdstep
* Pan Fish
* Fast Search & Transfer

Her er Firsts favoritter

* Pan Fish
* Tomra Systems
* Smedvig
* DNO
* Acta
*DnB NOR

Her er DnB Nor Markets favoritter

* Aker
* Aktiv Kapital
* Eltek
* Fast Search & Transfer
* Fred. Olsen Energy
* Golden Ocean
* Norsk Hydro
* Pan Fish
* Schibsted

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere