RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerhusenes favoritter

Sist oppdatert:
Norsk Hydro og Telenor er gjengangere i meglerhusenes modellporteføljer i uke 29. Tomra og Erik Thorsen (bildet) er på vei inn i varmen igjen etter at flere meglerhus har vært avventende til aksjen en periode
DnB Markets, Gjensidige Nor Equities og Terra Fonds har alle Norsk Hydro og Telenor i sine anbefalte porteføljer. Gjensidige Nor tok inn Norsk Hydro denne uken til fordel for Prosafe. Både DnB Markets og Orion Analyse har imidlertid Prosafe i sin anbefalte portefølje.

DnB Markets tar inn Tomra i sin anbefalte portefølje denne uken etter at selskapet uttalte seg positivt om forventningene til driften fremover. Terra har også Tomra i sin modellportefølje, mens Orion har skiftet syn fra avventende til positivt og har panteselskapet som dagens case i sin morgenrapport.

DnB og Orkla går igjen hos både Terra og Gjensidige Nor. Sistnevnte og DnB Markets har i tillegg Aker Kværner i sine anbefalte porteføljer. Også Orion er særlig positive til Aker Kværner, mens Orkla trekkes frem som den mest fristende blant de defensive aksjene.

Både Orion Analyse og Terra Fonds er positive til Axis Shield, og begge har selskapet i sin modellportefølje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere