RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerkjendis går fra First til Alfred Berg (Ny)

Sist oppdatert:
Ove Gusevik slutter i First Securities, og blir adm. direktør hos konkurrenten Alfred Berg. Gusevik har vært blant Firsts mest profilerte medarbeidere
Oppdatert med bekreftelse fra Alfred Berg.

fra Alfred Berg.

I tillegg til Gusevik, er Trond Thomson ansatt i corporate finance-avdelingen til Alfred Berg. Han har arbeidet sammen med Gusevik i First.

- Ansettelsen av Ove Gusevik er et ledd Alfred Berg ABN AMROs strategi for å styrke posisjonen som en av de ledende investeringsbankene i Norden, heter det.

Gusevik vil arbeide i en periode på seks måneder for First, i det som betegnes som en planlagt avvikling av ansettelsesforholdet, ifølge en melding fra First.

- Avviklingen er vennligsinnet, heter det.

Gusevik skal begynne i Alfred Berg-systemet den 1. april 2004, ifølge meldingen fra First.

Han har hatt direktørtittel i First, og arbeidet med rådgivningssiden. Han har også vært blant meglerhusets mest profilerte ansatte utad, og har spesielt vært i fokus i tilknytning til energisektoren.

- Som en av de mest erfarne, finansielle rådgiverne innen energisektoren i Norden, vil Gusevik bli en svært sentral ressurs hos ABN AMRO og Alfred Berg på et nordisk nivå, sier konsernsjef i Alfred Berg, Robin Ahlström.

- ABN AMRO og Alfred Berg har en meget positiv utvikling i det nordiske markedet, og vi vil fortsette å ansette flere nøkkelmedarbeidere for ytterligere å styrke organisasjonen. Utnevnelsen av Jan Petter Sissener til leder av Equities i Norden tidligere i år er et ledd i dette, sier han.

Gusevik har en Master of Science i økonomisk historie fra London School of Economics & Political Science. Han har også en MBA fra Monterey Institute of International Studies i California, der han var Fulbright stipendiat i perioden 1989-1990.

Gusevik har også bakgrunn som ungdomspolitiker, fra Sosialistisk Ungdom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere