RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meglerlekkasje i Carnegie

Sist oppdatert:
Meglerhuset Carnegie, med Anders Onarheim i spissen, har mistet seks meglere til konkurrentene ABG Sundal Collier og Enskilda. Les mer om stolleken i meglerbransjen
Sesongen for overganger i meglerbransjen er i full gang. iMarkedet.no har tidligere skrevet om Norse som har mistet en analytiker til Handelsbanken samt at Alfred Bergs tidligere London-baserte megler Øyvind Robberstad har meldt flytting til DnB NOR Markets meglerbord i Oslo.

Nå forlater seks meglere bordet til Carnegie til fordel for ABG Sundal Collier og Enskilda, melder Dagens Næringsliv.

Ifølge avisen har Per Mæland, Hans Fredrik Bauck, Gunnar Birkevold. Magne Sørby, Stian Larsen og Jonas Heyerdahl meldt overgang. De tre første har startet i ABG Sundal Collier og er tatt opp som partnere. Sørby skal starte som investor mens de to siste skal bli en del av Enskildas satsning i privatmarkedet.

Det har også vært flere andre meglere som har forlatt Carnegie, samt at en rekke på analyse og corporate siden har forlatt selskapet. Misnøye med bonus blir av avisen trukket frem som hovedårsak til omrokkeringene. Dette bekreftes av en ikke navngitt kilde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere