*Nettavisen* Nyheter.

Mekler for å unngå at bussene står

Oslo (NTB-Mats Rønning): Partene mekler på overtid i lønnsoppgjøret for buss- og godssjåfører. En streik vil ramme flere norske byer og det meste av Buskerud fylke.

20.05.12 20:44

- Jeg opplever dialogen mellom partene som god. Så lenge vi har en slik dialog kommer vi til å fortsette, sa mekler Nils Dalseide ifølge frifagbevegelse.no da han møtte pressen i 19-tiden søndag kveld.

Nettstedet slår fast at det trolig ta noe tid før det blir klart om meklingen fører fram. Den offisielle fristen for å komme til enighet var satt til midnatt søndag kveld, men partene framskyndet den til klokken 16. Det innebærer at meklingen allerede er godt på overtid.

- En streik vil ramme busstrafikken i hele Stavanger, 95 prosent av Buskerud og deler av Bergen, Lillehammer og Trysil, sier informasjonsansvarlig Bjørn Sandnes i Norsk Transportarbeiderforbund til NTB.

I tillegg blir det stopp for Timeekspressen mellom Vestfold og Oslo samt stans i rutene fra Notodden og Hønefoss til Oslo. Flybussen i Bergen vil også stå stille. Videre blir det reduserte avganger på Kystbussen mellom Stavanger og Bergen og et kraftig forringet tilbud i Drangedal og Setesdal. (©NTB)

Annonsebilag