*Nettavisen* Nyheter.

Mel Gibson til avrusning

Mel Gibson har frivillig lagt seg inn til behandling etter at han ble arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand.

01.08.06 09:38

(SIDE2:) Mel Gibsons representant bekreftet til CNN at stjernen har lagt seg inn på en rusklinikk for behandling.

Sterk ordbruk
Det var torsdag natt at skuespilleren ble stoppet og arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand. I etterkant har amerikanerne vært mer overrasket over språkbruken til Gibson. Han skal blant annet ha slengt om seg med anti-semittiske kommentarer.

- Politimannen som arresterte meg gjorde jobben sin, og jeg er glad for at han stoppet meg før noen kom alvorlig til skade, har Gibson uttalt etter arrestasjonen. Politiet har avvist rapporter om at Gibson skal ha blitt stoppet to ganger før, men fått lov å kjøre videre når politiet har sett hvem det var.

- Skader ryktet
Sheriffen understreker at de legger liten vekt på den fulle Gibsons ordbruk, men heller hvor mye alkohol han hadde i blodet.

Bransjeblader i Hollywood kastet seg mandag på hendelsen og spekulerte i om skuespilleren og filmskaperen, som allerede har vært i hardt vær for sin religion før, kan ha skadet sitt rykte ved å kaste om seg med nedverdigende kommentarer om jøder.

Jødiske enkeltpersoner og organisasjoner fordømmer Gibson og mener han er en hykøler. Politimannen som arresterte ham er selv jøde, men sier at han ikke ønsker å dømme Gibson. Derimot kan han godt tenke seg at stjernen ikke setter seg bak et ratt full igjen.

Politiet understreker at Gibson ikke fikk særbehandling og arrestasjonen ellers foregikk uten dramatikk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag