NEW YORK (Nettavisen): CNN melder at Melania Trump ikke har noen interesse av å hjelpe sin ektemann Donald Trump med hans politiske ambisjoner, og at hun heller ikke ønsker en ny runde som førstedame i Det hvite hus.

Melania har «null interesse»

Ifølge CNN stikker Melanias mangel på interesse rundt et offentlig politisk liv så dypt at hun har fortalt flere venner om dette.

Les også: CNN: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

Hun skal ha «null interesse» for å gjøre et comeback i Det hvite hus og hun har heller ikke tenkt å gjøre sitt for å booste den politiske interessen til sin ektemann.

Det å bli førstedame igjen, er ikke det hun ønsker, sier en person som hadde et nært forhold til Melania under oppholdet i Det hvite hus, til CNN.

- For henne var det et kapittel - og det er over, og det var det, sier kilden til CNN.

- Melania har det så absolutt ikke

CNN har snakket med flere kilder som hevder at Melania Trump ikke ser på det som hennes jobb å sørge for at ektemannen får økt innflytelse i partiet.

Les også: Tidligere venninne av Melania Trump: - Dette kan være begynnelsen på slutten for dem alle

Man kommer ikke til å se henne på folkemøter eller kampanjemøter i fremtiden, selv om han offisielt går ut og sier at han vil stille igjen, sier en annen kilde til CNN.

Les også: - Familietrøbbel for Donald Trump

- I stedet kommer det til å bli Lara (kona til Trumps sønn, Eric) eller (Kimberly) Guilfoyle (kjæresten til Trump's eldste sønn, Donald Jr.). De har den samme iveren som Trump har til å stille igjen, Melania har det så absolutt ikke, sier kilden til CNN.

CNN har forsøkt å få en kommentar fra Melania Trump, men uten å lykkes.

70 prosent ville ha Trump

Da deltakere ved Conservative Political Action Conference (CPAC) i juli ble spurt om hvem de helst ville skulle stille som presidentkandidat ved neste valg, svarte hele 70 prosent at de ville har Donald Trump tilbake.

Les også: Overlegen seier for Donald Trump

Om Trump til slutt velger å stille, og Melania ikke blir med på kampanjen eller folkemøtene så er det heller ikke uvanlig. Å være med på disse folkemøtene var uansett «aldri hennes greie», sier en kilde.

- Vant med at Melania ikke er med

Under den første presidentkampanjen til Trump i 2016 var hun også sjelden å se. Da Melania ble spurt om å bli med, svarte hun nei så mange ganger at de til slutt sluttet å spørre henne om å delta.

- Det at hun heller ikke nå, etter at Trump gikk av som president, har vært med ham ut offentlig på de få folkemøtene han har hatt, er heller ikke noe Trumps tilhengere tenker noe på, skriver CNN.

- Faktum er at basen hans er vant med at hun ikke er med, sier en kilde som tidligere har jobbet for president Trump.

Les også: Trump-etterforskningen: - Ikke ta meg, ta Melania!

Ifølge vedkommende, reagerte heller ikke Melanias egne tilhengere på dette.

- Et tegn på troskap

- I stedet greide hun å skape dette inntrykket om at det beste var at hun faktisk ikke var til stede. De blir defensive rundt det faktum at hun ikke er der, det er ganske utrolig, når man tenker etter, sier kilden.

Les også: Nye påstander om Melania Trump i ny bok

- Trump-velgerne putter Melania Trump på en pidestall. De er full av beundring med tanke på hvordan hun ser ut, og det at hun nesten ikke gir uttrykk for egne ideer eller meninger, noe de ser på som stoisme og lojalitet. For dem, så er dette tegn på troskap, sier kilden.

Desto mer privat, dess bedre

En annen person som har kjent Trump i mer enn et tiår, sier til CNN at Melania nå lever et svært privat og tilbaketrukket liv.

- Det er slik hun liker det. Desto mer du kan være privat og ikke ute i offentligheten, dess bedre.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

- Og det er ikke noe galt med det. Jeg mener, hver eneste person i verden fulgte alle dine bevegelser i fire eller fem år, og det var ikke behagelig - bare tenk deg hvilken utløser det må ha vært, sier kilden.

Driver eget kontor

Melania driver nå sitt eget kontor, The Office of Melania Trump, fra Palm Springs med to-tre fulltidsansatte, opplyser flere kilder til CNN.

Les også: Avslører Donald Trumps hemmelige matvaner

Siden Melania erklærte kontoret for åpent i februar i år, har det foreløpig ikke vært noen kunngjøringer om noen pågående hendelser, saker, veldedighetsarrangementer, taler eller offentlige opptredener.

Planen til Melania Trump fremover er ifølge CNN å oppholde seg på parets luksusresort mens Barron Trump (15) går på en privatskole i området.

Les også: - Melania Trump vil ikke vise Jill Biden hvor hun lagrer sitt dekor i Det hvite hus