*Nettavisen* Nyheter.

Melania Trump med ny avsløring: - Min frykt ble en realitet da han ble testet igjen og prøven var positiv

Melania Trump forteller hvordan det var å ha korona.

Melania Trump forteller hvordan det var å ha korona. Foto: Scott Applewhite (NTB/AP)

USAs førstedame forteller at det ikke bare var henne og ektemannen som fikk korona.

14.10.20 23:03

Hele verden fulgte utviklingen fra første stund Donald Trump fikk koronaviruset, og offentligheten fikk stadig ny informasjon om hans tilstand. Men vi fikk vite lite om tilstanden til kona Melania. Nå kommer hun selv og forteller hvordan det var å ha korona, og samtidig kommer hun med en ny avsløring.

Les også: Lydopptak av Melania Trump: - Stormy er en porno-hore

- Da sønnen min først ble testet og svaret var negativt, tenkte jeg som alle andre foreldre. Hva med i morgen eller dagen etter? Min frykt ble en realitet da han ble testet igjen og prøven var positiv, sier førstedamen i et innlegg som er publisert på Det Hvite hus' sin hjemmeside.

Familiens yngste sønn

USAs førstedame snakker om sønnen Barron Willian Trump (14). Det viste seg imidlertid at ting skulle gå veldig bra med 14-åringen.

- Heldigvis er han en sterk tenåring og han utviste ingen symptomer, sier Trump.

50-åringen forteller videre i sitt innlegg at det var «hell i uhell» at alle tre fikk det samtidig, fordi da kunne de ta vare på hverandre og ha verdifull tid sammen.

Klikk på bildet for å forstørre. Sønnen Barron Trump fikk også påvist koronasmitte, og hele familien gikk gjennom det sammen.

Sønnen Barron Trump fikk også påvist koronasmitte, og hele familien gikk gjennom det sammen. Foto: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP

Var helt utslitt

Da hele verden fokuserte på Donald Trumps helsetilstand, var det lite informasjon man fikk om førstedamens helsetilstand. Det ble for det mest sagt at hun var i «fin form» og hadde milde symptomer. Nå forteller Melania Trump at det var ingen spøk å ha covid-19.

Les også: - Melania Trump stilte krav før hun flyttet inn på Obamas gamle soverom

- Jeg fikk milde symptomer etter diagnosen, men noen dager senere fikk jeg alt i ett. Jeg fikk muskelsmerter, hoste, hodepine og var helt utslitt store deler av tiden, forteller førstedamen i innlegget sitt.

Kona til USAs president forteller videre at hun aldri ble innlagt på sykehus, og at hun først og fremst gikk inn for å ta vitaminer, spise sunn mat og få seg nok hvile for å bli frisk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.