RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Melder seg ut av Venstre i Solum Larsen-protest

Sist oppdatert:
Stavanger (NTB): Den da 17 år gamle jenta som anmeldte tidligere Venstre-nestleder Helge Solum Larsen for voldtekt i fjor, melder seg ut av partiet. Hun mener det er en dobbeltmoral i partiet.

Lørdag kveld sendte kvinnen en epost til partileder Trine Skei Grande og ba om å bli fjernet som Venstre-medlem så raskt som overhodet mulig, skriver Stavanger Aftenblad.

- Jeg var glad og lettet for at han meldte seg ut, men disse kommentarene fra ledelsen var dråpen. Jeg har fått nok av dobbeltmoral og taktiske og kyniske voksenpolitikere. De er livredde for å miste stemmer, men de lyver og sårer, sier kvinnen til avisa.

Kvinnen sier videre at hun angrer på alt arbeidet hun har lagt ned i partiet og legger til at Venstre har et godt program, men at politikerne i partiet ikke fortjener de stemmene de har fått.

Fredag ble det kjent at Venstres tidligere nestleder Helge Solum Larsen (44) melder seg ut av partiet og blir uavhengig representant i Stavanger bystyre. Solum Larsen var nestleder i Venstre da han i februar 2012 ble anmeldt for å ha voldtatt en 17 år gammel jente på et partiarrangement. Saken ble henlagt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere