RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

Meldte om ran - ble arrestert

Stilte seg opp for å tisse da politiet kom. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her er utdrag fra nattens politilogg:

Ville ikke betale taxi
STORGATA: kl. 01.12 i natt ble det meldt om en 45 år gammel mann som ikke ville betale taxiregningen etter en tur til Storgata. Politiet kom og snakket med mannen, og da valgte han å betale uten videre spørsmål.

Mann hevdet seg ranet
TØYEN: I Kjølberggata kl. 01.14 hevdet en 67 år gammel mann seg fraranet for 25 000 kroner. Sammen med mannen var det en kvinne. Politiet kom til stedet, og da valgte mannen å stille seg opp å tisse. Han var ufin og nektet å oppgi personalia. Politiet hadde ikke noe annet valgt enn å pågripe mannen å kjøre han til Sentralarresten i Politihuset. Kvinnen fikk gå.

Forfrossen mann funnet
GRORUD: kl. 01.20 ble det funnet et forfrossen mann i Bergensveien. Politiet tok han med inn i bilen for at han skulle få litt varme. 36-åringen var meget forfrosset og ble hentet av en ambulanse.

Kokain funnet i bil
MAJORSTUA: Kl. 02.46 i natt kontrollerte politiet en bil i Bogstadveien. I bilen ble det funnet totalt ca. 50 gram kokain på en 31 år gammel mann som ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Støy var skinnebrudd
MAJORSTUA: Kl. 03.09 kom til melding om mye støy fra en adresse i Industrigata. Politiet var i nærheten og fant fort ut at det hadde vært et skinnebrudd som nå var under utbedring. Bråket var over, men arbeidene pågikk ytterligere en time.

Øl stjålet
HØYENHALL: Kl. 06.02 ble det meldt om et innbrudd på Høyenhall. Åtte kasser øl var stjålet fra en kjellerbod som hadde stått åpen. Melderen så fotspor på stedet, men tyvene var borte.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere