RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meling: – Advokatfirmaet er ikke konkurs

KONKURSBEGJÆRING: Advokat Brynjar Meling, trolig mest kjent i rollen som forsvareren til mulla Krekar, har fått kemneren på nakken. Dette bildet er fra rettssaken mot Krekar i 2012.
KONKURSBEGJÆRING: Advokat Brynjar Meling, trolig mest kjent i rollen som forsvareren til mulla Krekar, har fått kemneren på nakken. Dette bildet er fra rettssaken mot Krekar i 2012. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Advokatfirmaet Meling AS har gjort opp alle utestående krav til Skatt Vest og kemneren i Stavanger og er derfor ikke konkurs, ifølge firmaet.

Advokatfirmaet Meling opplyser til NTB at det torsdag har gjort opp alle utestående krav til Skatt vest og kemneren, og at det derfor ikke er konkurs.

– Vi har ingen uoppgjorte krav med kemneren eller Skatt vest. Det har vært et forhold som skattemyndighetene har valgt å løse med å begjære selskapet konkurs. Fremfor å ta en tvist om forholdet, har man valgt å betale beløpet fullt ut for å bli ferdig med saken, sier eier av firmaet, advokat Brynjar Meling, til NTB.

– Det har således aldri foreligget insolvens, som er et nødvendig krav for at vilkårene for konkurs skal være oppfylt, fortsetter Meling.

Han legger til at han torsdag er opptatt i retten og derfor ikke har mulighet til å kommentere saken ytterligere.

Stavanger Aftenblad skrev torsdag at Skatt vest har begjært advokatfirmaet konkurs på kemnerens vegne, og at konkursbehandlingen er berammet i Stavanger tirsdag 3. februar.

Meling opplyser også til avisen at saken er avklart og at den vil bli trukket av kemneren fredag. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere