RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

Men er det ikke ...

Sist oppdatert:
Verdens største erotiske museum viser seg frem. Se bildene her.

World Erotic Art Museum har en samling på imponerende 4000 erotiske objekter, og ble åpnet til rosende kritikker i vinter.

Nå har man åpnet dørene til høstens program, der et av høydepunktene er en nakenfigur av Homer Simpson. Til forskjell fra i tv-serien viser her den gule sjarmøren seg i all sin forføreriske prakt.

Museet har sete på South Beach i Miami og er basert på den private samlingen til 71 år gamle Naomi Wilzig. Fordelt på 12.000 kvadratmeter vises blant annet bilder, skulpturer og filmer som strekker seg fra 200 før Kristus og opp til dagens popkulturelle kunstsfære.

- Det er en lettelse å se at alle disse kulturene har nytt sex i alle sine former i hundrevis av år, skrev The Star Ledger etter åpningen i vinter.

Kunstverkene er fra grunnleggerens reiser verden over, og skal by på en utrolig reise i sogar kontroversiell som sensuell nytelse. Bildene under er de siste som er gått ut etter at museet viste seg frem for pressen før helgen.

Mer om forrige ukes kunst finner du på kultursiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere