*Nettavisen* Nyheter.

Men er det ikke Kate, eller?

Foto: (All Over/Splash News)

Klisslike søstre.

(SIDE2): Pippa Middleton (28) er så lik storesøsteren at en lett kan ta feil på bilder. Den nysingle hertuginnesøsteren får nå den samme oppmerksomheten Kate (29) fikk i sin tid da hun var bare kjæresten til prins William (29).

Ny yndling
De ferskeste bildene viser Pippa på vei til jobb i London, og et raskt søk i bildebaser viser at hun er paparazzienes nye yndling. Bilder der hun er slående lik søsteren florerer – med kaffekopp i hånden, veske over armen og store solbriller.

Kate og Pippa har alltid hatt en lik stil og har som mange søstre byttelånt klær. Nå som hertuginnen har fått egen stab som tar seg av garderoben har kanskje lillesøsteren arvet noe av hennes tidligere antrekk.

Les også: Se kjolene Kate elsker

Skal lage partybok
Pippa jobber for foreldrenes selskap Party Pieces, og denne uken ble det kjent at det er Pippas partyferdigheter som skal komme i bokform, ifølge Daily Mail.

Bokavtalen skal allerede være i boks med forlaget Penguin, og honoraret er på hele 400.000 pund eller rett i overkant av 3,6 millioner kroner. Boken skal handle om hvordan være den perfekte vertinne. Fest er noe 28-åringen kan – hun var tross alt med å planlegge den store bryllupsfesten i april. Partyboken skal være ferdig til neste års julefeiring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag