Gå til sidens hovedinnhold

...men Frivillighetssentralen venter fortsatt

I februar møtte Kjersti Vasli opp i bydelsutvalgsmøtet for å be om mer penger. Men fortsatt venter Frivillighetssentralen på bydelens tilbakemelding.

GREFSEN: – Dere har ikke kommet oss i møte i det hele tatt, fyrte Grefsen-Kjelsås frivillighetsleder, Kjersti Vasli, av under åpen halvtime i bydelsutvalgsmøtet i februar.

Bakgrunnen for oppmøtet var at Frivillighetssentralen hadde sendt en åpen søknad til bydelen for økt driftsstøtte for 2009. Noe konkret beløp ble ikke nevnt:

«Bydelspolitikerne bør seriøst vurdere å øke støtten til sin frivillighetssentral», heter det blant annet i søknaden. For mer enn 250.000,- har Nordre Aker så langt ikke bevilget sentralen i bydelsstøtte, og sentralen begrunnet hvorfor pengene ikke strekker til. Bydelspolitikerne lovet å se på saken på nytt, men foreløpig har ikke Frivillighetssentralen mottatt noen tilbakemelding fra bydelen.

– Jeg har kontaktet økonomiansvarlig i bydelen, og fikk til svar at saken var satt opp til Helse og sosialkomiteens møte 19. mai, og til behandling i påfølgende bydelsutvalgsmøte i juni. Jeg kontaktet også bydelsutvalgsleder Egil Ihlen (H) for å få en forklaring på dette. Svaret var at saken burde ses i sammenheng med årsrapporten for sentralen, som skal til behandling i dette møtet. Jeg er ikke imponert over saksgangen, men velger å være positiv en liten stund til, sier Vasli.

Reklame

Nå stiger strømprisen igjen - slik kutter du regningen