RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Men så kom krangelen...

Sist oppdatert:
- Du oppfører deg faktisk litt jentete nå, fortvilte Ann Kristin til Geir Ove på Farmen mandag. Les alt om krangelen her.

(SIDE2): Geir Ove Johnsen (24) og Ann Kristin Loraas (24) har gledet Farmen-seerne med kyssing, kosing og sladring, men det kan det nå bli slutt på.

Full krangel
Under mandagens episode av Farmen på TV 2 fikk den hyppige kosingen og de søte ordene til Ann Kristin og Geir Ove en brå vending. Ann Kristin ble irritert på Geir Ove da han fortalte at han ville spolere ukesoppdraget. Hun mente det var egoistisk av ham å ikke jobbe, fordi han risikerer å gå ut denne uken. Om så er tilfelle, vil jo hun faktisk vært igjen på Farmen og ha behov for mat.

- Jeg orker ikke så mye av det spillet her. Jeg er sjokkert nå. Du har oppført deg som en utrolig barnslig person i trassalderen. Du bør jo kanskje ikke støte bort den ene du har her da, sa hun.

Geir Over derimot fikk ikke sagt stort.

- Jeg har holdt kjeft så lenge nå, mente han.

- Vanskelig
Ann Kristin fortvilte etter samtalen med Geir Ove og uttalte foran kamera og til de andre deltakerne at hun synes dette var veldig vanskelig.

- Det eneste holdepunktet jeg hadde her, er plutselig ikke så stødig lenger. Jeg vet ikke om Geir O kanskje har lagt litt mer i dette forholdet enn det jeg har gjort.

- Ikke mer å si
Senere forsøkte Geir Ove igjen å ta opp kontakten med Ann Kristin - uten å lykkes.

- Det er så mye jeg har lyst å si her nå, forsøkte han forsiktig.

- Jeg har ikke noe mer å si. Det er ikke noe mer å si nå, sa en lettere irritert Ann Kristin, før hun la til.

- Du oppfører deg faktisk litt jentene nå.

Fortsettelse følger på TV 2 onsdag klokken 20.

- Ikke sex
Bildet av Geir Ove og Ann Kristin som kysset i stampen vakte oppsikt hos TV-seerne tidligere i år. Men at de var intime benektet derimot Ann Kristin.

- Folk må tro hva de vil om vårt forhold der inne, men jeg kan si det en gang for alle: Vi hadde ikke sex på Farmen, uttalte hun nylig til Se og Hør.

Videre fortalte 24-åringene til kjendisbladet at de trenger mer tid sammen hvis de skal utvikle noe forhold.

- Folk forventer at vi skal svare ja eller nei på det spørsmålet, og det må de gjerne gjøre, men for oss er det ikke så svart eller hvitt. Vi trenger tid hvis dette skal utvikle seg til et kjærlighetsforhold, sa de to.

Ville ikke bli storbonde
Det var urokråka Catharina H. Pedersen som mandag ble valgt til ny storbonde i Farmen. De andre deltakerne var overrasket over Erens valg.

- Jeg er kanskje den eneste som aldri har sagt at jeg ønsker å bli storbonde, fortvilet Catharina over valget.

Les mer om Farmen her

FARMEN-KYSSET KAN DU SE HER:

218889 Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere