RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mener Norsk Vekst-budet er for lavt

Sist oppdatert:
I går fremsatte Arendal Fossekompani et bud på alle aksjene i investeringsselskapet Norsk Vekst, men alle er ikke fornøyd med budet på 30 kroner. En av dem er Hafslund Venture
Relatert sak: Byr på Norsk Vekst(Ny)

Arendal Fossekompani eier i dag 26,7 prosent av aksjene i Norsk Vekst, og ønsker nå å ta full kontroll med investeringsselskapet gjennom et frivillig bud på 30 kroner.

Alle er imidlertid ikke fornøyd med prisen, blant annet selskapets tredje største aksjonær, Hafslund Venture som eier 4,8 prosent av aksjene.

– Vår umiddelbare reaksjon er at vi synes prisen er veldig lav. Der er egenkapital bak hver aksje på i alle fall 48-49 kroner, sier Tore Schiøtz i Hafslund Venture til Dagens Næringsliv.

Schiøtz vil nå ifølge DN studere prospektet og snakke med andre aksjonærer.

Den fjerde største aksjonæren i Norsk Vekst, Ola Rustad med 4,6 prosent av aksjene, er heller ikke fornøyd med prisen, og sier til Reuters at prisen er lav.

En rekke av de andre storaksjonærene er også store eiere i Arendal Foss, og vil etter all sannsynlighet godta budet, det gjelder blant annet Kjell Ulrichsen og Erik Must, som begge kontrollerer poster på over 23 prosent i Arendal Foss etter å ha økt sine eierandeler i går.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere