RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mener Polycom-rapport lover godt for Tandberg

Sist oppdatert:
Analysehuset Corporate Advice and Research (CAR) mener gårsdgens kvartalsrapport fra Polycom var positiv, og lover godt for dagens tall fra hovedkonkurrent Tandberg og Andrew Miller
CAR viser til at Polycoms resultat på 17 cent i fjerde kvartal var over konsensusestimatet på 15 cent.

- Omsetningen innefor videokonferanse, hvor selskapet er den andre store aktøren ved siden av Tandberg, økte med 37 prosent og utgjør nå 58 prosent av den totale omsetningen i selskapet, heter det fra CAR.

- Bruttomarginen for selskapet var 62,8 prosent og har aldri vært høyere. Markedet er klart i bedring og dette lover godt for Tandberg-tallene som kommer etter børs i dag, mener CAR.

Polycom-aksjen falt 1 prosent etter børs i går da tallene var kjent, men CAR peker på at det var i et marked preget av signalene om at rentene i USA kan komme til å bli raskere enn tidligere indikert.

- Vi har nylig økt vår målkurs på Tandberg til 70 kroner basert på forventninger om sterkere marked og mener svake dager i markedet representerer kjøpsmuligheter, skriver CAR.

Tandbergs kvartalstall kommer etter børs i dag.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 70 kroner
Meglerhus: Corporate Advice and Research
Dato: 29. januar 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere