RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Menn bør ikke gifte seg

Sist oppdatert:
Det som menn synes er bra i et forhold er ofte det motsatte av hva kvinner synes er bra. Den første kjærligheten er regnes imidlertid som den aller beste for begge kjønn.

En britisk undersøkelse viser at menn og kvinner har det mentalt sett best på en uforenelig måte. En av forskjellene er for eksempel at menn ifølge undersøkelsen har det best som samboere, mens kvinner har det best i ekteskap, skriver forskning.no.

Undersøkelsen ble gjennomført i perioden 1991 til 1999. I denne perioden ble 5.000 menn og kvinner intervjuet årlig for å finne frem til de forholdsmessige deprimerende sammenhengende.

I tillegg ulik oppfatning av samboerforhold og ekteskap viste undersøkelsen at den mentale helsen var best hos menn som har en serie av forhold. Dette var derimot ikke bra for kvinner, de ble frustrert og fikk dårlig score på den mentale helsestatusen. Single kvinner hadde derimot bra mental helse, mens dette ikke var tilfellet for single menn.

Til tross for de mange ulikehetene er det likevel et lyspunkt i forskernes konklusjoner; Forutsatt av at den varer livet ut, regnes den første store kjærligheten som den beste for begge kjønn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere