*Nettavisen* Nyheter.

Menn vil ha større penis

Foto: Crestock (Crestock)

50.000 menn har svart på omfattende undersøkelse.

04.08.09 18:36

(SIDE2:) Nettsiden AskMen.com utfører årlig en omfattende undersøkelse blant sine mannlige lesere. Mer enn 50.000 deltakere har svart på årets undersøkelse.

Ville aldri vært utro
Undersøkelsen viser at menn er opptatt av kjærlighet og slett ikke bare tenker på sex. Blant annet svarer 68 prosent at de tror det finnes en perfekt kvinne for dem.

Flertallet (32%) sier at lojalitet er den viktigste egenskapen for en potensiell kjæreste. Mange mener også det er viktig at hun er omsorgsfull (24%) og at hun har god humor (23%). Intelligens (21%) havner nederst på listen.

De færreste av deltakerne kunne tenke seg å være utro, selv om kjæresten ikke ville finne det ut. 35 prosent svarer at de aldri ville vært utro, selv om de blir fristet. Like mange sier at de sannsynligvis ikke ville vært utro, mens 20 prosent sier de kanskje ville vært utro, men fått dårlig samvittighet. Bare åtte prosent sier at det er stor sannsynlighet for at de ville vært utro, mens to prosent sier at de allerede har vært utro.

Greit med mindre lønn
Dersom mennene fikk muligheten til å forandre på kjæresten sin, ville flertallet (24%) forandret på humøret hennes. 24 prosent ville gjort henne mer ivrig når det gjaldt sex, mens 17 prosent ikke ville forandret på noe.

Kvinner er ofte redde for å legge på seg, men mennene er ikke like bekymret. 52 prosent sier at de ikke ville gjort det slutt selv om kjæresten ble tjukk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Myten om at menn synes det er viktig å tjene mest i forholdet, blir avkreftet i undersøkelsen. 83 prosent sier at de ikke ville hatt problemer med å tjene mindre enn kjæresten sin, mens 12 prosent allerede tjener minst i forholdet. Bare 5 prosent ville ikke følt seg komfortable med å tjene minst.

Har mye sex
Folks sexliv kan gjerne forbedres, skal vi tro undersøkelsen. 46 prosent av deltakerne er ganske fornøyde med sexlivet sitt, men innser at ting kan bli bedre. 19 prosent er misfornøyde fordi de har for lite sex og 17 prosent har ikke noe sexliv i det hele tatt. 13 prosent mener de har et perfekt sexliv, mens 5 prosent mener kvaliteten på sexen er for dårlig.

Likevel ser det ikke ut til at mennene kan klage over mengden sex de har. 33 prosent sier at de har sex flere ganger i uka, noe de fleste er enige i betyr at man har et sunt sexliv (76%).

Vil ha ekte orgasme
25 prosent har en eller flere ganger fortalt en kvinne at han elsket henne bare for å få sex. 52 prosent ville aldri gjort det samme, mens 23 prosent ville vurdert å gjøre det.

De fleste deltakerne er tydeligvis lei av kondomer. Hele 60 prosent sier at de ville tatt en mannlig p-pille, hvis det fantes.

Ikke overraskende svarer 80 prosent av deltakerne at de ville blitt fornærmet hvis en kvinne simulerte orgasme mens de hadde sex. 69 prosent av mennene sier at de aldri har simulert orgasme selv.

Liker store pupper
Over halvparten av deltakerne (56%) sier at de ville forstørret penisen sin hvis de fikk muligheten. 43 prosent ville ikke forandret på størrelsen, mens én prosent ville gjort den mindre.

Mennene har også fått spørsmål om hva slags pupper de foretrekker. 53 prosent sier at de foretrekker kvinner med C-cup. 17 prosent hevder at de ikke bryr seg noe om størrelsen på puppene. Bare én prosent foretrekker kvinner med A-cup.

Men heldigvis innser deltakerne at puppene til kjæresten ikke er fornybare. 65 prosent sier at de ikke ville forandret partnerens pupper, selv om han fikk mulighet.

Les hele undersøkelsen på AskMen.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.