RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mennene kvinner ikke kan motstå

Hugh Jackman har gått av med seieren i Peoples årlige kåring av verdens mest sexy mann.
Hugh Jackman har gått av med seieren i Peoples årlige kåring av verdens mest sexy mann. (Splash News)
Sist oppdatert:
Er du en av dem?

(SIDE2):Askmen.com lister syv idealtyper de hevder kvinner ikke kan motstå. Er du blant dem?

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1. Romantikeren
Han har ståltro på kjærligheten og kjøper støtt og stadig blomster og sjokolade til sin utkårede. Han lever og ånder for klassisk romantikk – middager med levende lys, holde hender og sette ord på sine følelser.

Derfor er han uimotståelig:
Kvinner liker å bli satt pris på og romantikeren oppfyller dette. Han bruker romantikk for å uttrykke det han føler og det gir rom for søte oppmerksomheter andre veien også.

2. Den selvsikre
Han har ståltro på seg selv og er omgitt av en aura som lyser av makt og kontroll, dog innenfor rimelighetens grenser. I et forhold blir han ikke sjalu på andre menn, han føler seg heller ikke truet av kjærestens mannlige kolleger eller venner.

Derfor er han uimotståelig:
Kvinner blir tiltrukket av selvsikre menn. De søker ikke etter bekreftelse hos kvinner og det får dem til å ville ha ham enda mer.

3. Den kunstneriske
Den kunstneriske typen er spontan og lever i øyeblikket. Han vil ofte bruke sin kreativitet til å imponere og overraske – ofte gjennom en sang han har skrevet eller et bilde han har malt til sin kjære.

Derfor er han uimotståelig:
Enhver kvinne ønsker å føle seg unik og spesiell, og det er få bedre mter å få dette oppfylt på enn å være noens muse eller kilde til inspirasjon. Kvinner tiltrekkes av kunstnerens kreative sinn, og spesielt måten han integrerer dem på i sin kunst.

4. Utlendingen
Han kommer fra et eksotisk land langt borte, har gjerne aksent eller en unik måte å oppfatte verden på. Hans vaner og hverdagsgjøremål kan være litt sære, men oppfattes alltid som sjarmerende. Man trenger ikke å faktisk være utenlandsk for å falle innunder denne kategorien, det holder å være bereist, snakke flere språk og gjerne ha adaptert noe av det eksotiske ved andre kulturer.

Derfor er han uimotståelig:
Karisma er ordet. Han er ofte litt mystisk og spennende, og kvinner velger ofte denne fyren om de er nysgjerrige på verden. Men for det meste bunner interessen ut i en fasinasjon for å date noen fra et annet land.

5. The bad boy»
En fri sjel som går hvor vinden tar ham. Han kjører gjerne motorsykkel, og han bekymrer seg sjeldent om konsekvenser.

Derfor er han uimotståelig:
Enhver kvinne ønsker seg en litt rebellsk fyr – innenfor rimelighetens grenser, selvsagt. Kvinner elsker den frie holdningen og håper det vil smitte over på dem også. «The bad boy» tar med seg et snev av ungdommelighet inn i forholdet, og kvinner elsker å prøve å temme ham.

6. Den intelligente og morsomme:
Med intellektuelle samtaler og et øre som faktisk lytter til hva en kvinne sier gjør denne mannen tiltrekkende. Han er morsom på en smart måte, og har en evne til å gjøre politikk interessant. Det blir sjeldent kjedelig i denne mannens selskap.

Derfor er han uimotståelig:
Med årene forsvinner de fysiske attributtene man gjerne er i besettelse av i ung alder. Hjernen derimot blir bare bedre. Intellektuelle samtaler blir viktigere i et forhold og man setter større pris på hverandres selskap og mentale egenskaper når man blir eldre.

7. Den hensynsfulle
Han åpner dører, tar frem stoler og betaler for både middag og dessert. Han plukker sin kjære opp ved døren, og følger henne hjem om de bor hver for seg. Han er sensitiv omkring hennes følelser og respekterer hennes ønsker.

Derfor er han uimotståelig:
Denne fyren er fantastisk å falle tilbake på etter et ufint brudd med «the bad boy». Ellers er den hensynsfulle svært korrekt i sin atferd, men kan kanskje bli litt kjedelig i lengden. Men absolutt en å stole på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere