RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Mennene lar lokkene falle

Sist oppdatert:
Kjendisene velger sommerlige hårsveiser.

(SIDE2): Flere av de mannlige stjernene velger å klippe bort både ansiktshår og håret på hodet i sommervarmen.

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Kort og godt
Brad Pitt tok skjegget og viste frem sitt babyface tidligere denne måneden. Men det er ikke første gang han velger å fjerne ansiktshåret og han er heller ikke den første som blir lei av skjegget eller sitt lange hår.

David Beckham er kjent for mer enn sitt fotballtalent. Med motekvinnen Victoria Beckham som sin hustru er det ikke til å unngå at David må prøve ut både det ene og det andre når det gjelder klær og ulike hårsveiser. Bleket hår, glattbarbert, hestehale og hanekam er bare noen av frisyrene David Beckham har prøvd seg på opp igjennom årene. Nå har David valgt en kort hårsveis i brunt og dette må sies å være en av mer kledelige hårsveisene til fotballstjernen.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Unge kjekkaser
Også de unge kjendisene velger å klippe seg da sommeren kommer. Zac Efron, kjent fra «High School Musical» og «17 again», smeltet mange ungpikehjerter med sin flotte manke noen få år tilbake. Nå har ungdomsstjernen rukket å blitt 22 år gammel og han er til og med forlovet med skuespillerkollega Vanessa Anne Hudgens. Zac har også klippet håret og selv om han nå kjører en røffere hårstil er det nok fortsatt mange jenter som drømmer om denne sjarmerende skuespilleren.

Rebellen Jack Osbourne har de siste årene roet ned både seg selv og sin store hårmanke. Gjennom realityserien «The Osbournes» ble Jack kjent for sin ville oppførsel og det var lett å kjenne igjen Jack på grunn av hans store hår med mange krøller. Nå viser Jack Osbourne at han har ordnet opp både sitt liv og sitt utseende. Når han nå dukker opp på den røde løperen stråler den kjekke sønnen til Ozzy Osbourne.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

3539

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere